Четвер, 02 Травня 2024, 06:09Вітаю Вас Гість | RSS
Полтавська спеціальна загальноосвітня школа
Меню сайту
Категорії розділу
Фінансова звітність школи [0]
finans
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 10 » Україна - це наша родина!
12:58
Україна - це наша родина!

   " Разом  ми - сила " - під таким девізом з 24 листопада по 2 грудня пройшов Тиждень України в Полтавській спеціальній загальноосвітній школі - інтернат I - III ступенів.

    Творча група вчителів і вихователів школи спільно з учнівським самоврядуванням розробили план заходів.

   До річниці Євромайдану провели урок - реквієм " Євромайдан - революція гідності ". Учні 12 класу разом з вихователем Воронянською Л. В. оформили тематичну газету " Слава Україні - Героям Слава! ". У кожному класі учні разом із вчителями оформили тематичні куточки - всі різні, але ідея всіх одна: " Україна - єдина країна ".

   Протягом тижня учні стали учасниками цікавих вікторин, конкурсів, пізнавальних ігор, підготували матеріали про видатних людей, які боролися за незалежність України. Велику різнопланову виставку творчих робіт підготували гуртківці. Вихованці інтернату написали листи, намалювали малюнки, зібрали кошти та передали їх воїнам АТО через батальйон небайдужих у Полтаві.

   Тиждень завершився літературно - музичною композицією " Одна - єдина, соборна Україна ". Учасниками концертної програми стали майже всі учні школи.

   У жестовому виконанні дівчат 10 класу прозвучала пісня " Це моя Україна ".

   Маленькі наші першокласники звеселили глядачів таночком " Мій веселий гопачок ".

    Слова, які читали діти цього вечора, глибоко запали в душу кожного. Особливо актуальними стали зворушлива інсценівка " Тривожне прощання " ( в виконанні Савенко Лізи та Демочко Богдана ) та виконання пісні гурту " Струни серця " " Над землею тумани " ( в виконанні Скубак Ані та Блавацького Віталія ). Пісню супроводжував відеоряд про воїнів та Україну, який підготували вчителі Жильченко Ю. В. та Бутко Л. І.

   Роль України - матері чудово виконала вчителька української мови та літератури Коновалова Т. В.

   Під гучні оплески присутніх у виконанні вчителя жестової мови Лук'янової А. М. прозвучала життєстверджуюча пісня Юрія Рибчинського " Україна - це ми ".

   На літературно - музичне свято були запрошені діти війни: інвалід війни, чемпіон Європи з плавання Смоленський Анатолій Михайлович та його дружина Надія Пилипівна. Від Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації на святі була присутня спеціаліст з роботи із спеціальними навчальними закладами Авдєєва Т. В.

   Гості щиро подякували учням за свято, яке подарувало кожному віру і надію. " Україна - це ми ! " - світилося в очах і посмішках присутніх. Слава Україні!

  

Переглядів: 743 | Додав: scool | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту