Понеділок, 29 Квітня 2024, 13:03Вітаю Вас Гість | RSS
Полтавська спеціальна загальноосвітня школа
Меню сайту
Категорії розділу
Фінансова звітність школи [0]
finans
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

   14 лютого в будинку культури УТОГ проходив конкурс " Місс УТОГ - Полтави ". У цьому конкурсі брали участь - учениці нашої школи Блоха Дар'я ( учениця 12 класу ) та Нікітчук Даша ( учениця 11 класу ).

   Дівчата дефілірували на сцені в гарних сукнях, розповіли про себе, показали номер художньої самодіяльності та поділилися з глядачами своїми міркуваннями на вічне питання " Що таке любов? ".

Блоха Дар'я отримала нагороду в номінації "   ", а Нікітчук Даша в номінації " Міс Оригінальність ".

 

Переглядів: 649 | Додав: scool | Дата: 08 Березня 2014 | Коментарі (0)

   В середу 12 лютого 2014 року в нашій школі пройшов конкурс " Ерудит " серед учнив 12 класу.

   У цьому конкурсі брали участь всі учні класу. Конкурс проходив у 3 тури. Перший тур - переказ, який учні писали в класі. 2 - й тур - тестування з усіх навчальних предметів ( математика, українська мова та література, біологія, фізика, астрономія та історія ). Найцікавішим виявився третій тур. Адже учні могли самі вибирати для себе питання з улюбленого предмету.

   За результатами перших 2 турів визначилися 2 фіналісти - Пліш Владислав та Блоха Дар'я, і лише 3-й тур дав змогу визначити переможницю шкільного конкурсу " Ерудит " Блоху Дар'ю, яка буде представляти нашу школу 15 березня на Всеукраїнському конкурсі " Ерудит " в м ... Читати далі »

Переглядів: 1061 | Додав: scool | Дата: 08 Березня 2014 | Коментарі (0)

   Зима – прекрасна пора року. Приходу цієї чарівниці чекають і дорослі, і діти. З нетерпінням Новорічних свят чекали і учні нашої школи, і ось нарешті цей день настав: 27 грудня новорічні дійства відбулися і в нашій школі.

   Учні початкової школи поринули у Новорічну Казку « Снігова Королева».

   Звичайно ні одне новорічне свято не обходиться без Діда Мороза та Снігуроньки, тому вони також завітали на свято, покинувши на деякий час свою резиденцію. Вони привітали учнів та подарували всім прекрасний настрій та солодкі набори.

   Учні активно брали участь у різноманітних конкурсах. Свято захоплювало різнобарв’ям дитячих костюмів.

   Новорічну к ... Читати далі »

Переглядів: 655 | Додав: scool | Дата: 29 Грудня 2013 | Коментарі (0)

   19 грудня - день Святого Миколая, це чудове свято святкують і в нашій школі. З нетерпінням на цей день чекають молодші школярі. І ось цей день настав. В актовому залі зібралися учні та працівники школи, за традицією до нас в гості завітали представники прокуратури та подарували учням м'ячі.

   Потім розпочався концерт, який організували заступники з навчально - виховної роботи Яковенко О. М. та Бутко Л. І.

   На чдово прикрашеній сцені виступили учні 2 класу, які показали сценку " Хороші та погані вчинки ", ця сценка була повчальною для всіх учнів.

   Пісню " Святий Миколай " виконали другокласники Лукянов Девід та Причина Інеса

   Вірш проСвятого ... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: scool | Дата: 20 Грудня 2013 | Коментарі (0)

 " 16 днів проти насильства " так називається всеукраїнська акція. Мета акції - привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

   У нашій школі в рамках цієї акції та на виконання плану заходів МОіНМС України щодо профілактики правопорушень серед дітей та учнівської молоді, і вжиття заходів щодо запобігання насильству над дітьми 4 грудня була проведена просвітницька лекція презентація " Що таке насильство? Як захистити себе? ". Лекцію провела практичний психолог Кучерявенко І. М., яка розповіла про те, що насильство є не лише сексуальним та фізичним, а й економічним та психологічним, що існує також шкільне насильство.

   Ірина Миколаївна розповіла дітям, що робити ... Читати далі »

Переглядів: 939 | Додав: scool | Дата: 05 Грудня 2013 | Коментарі (0)

   3 грудня відзначають Міжнародний день інвалідів, оскільки в нашій школі навчаються діти з вадами слуху, ми організували невеличку концертну програму та виставку робіт гуртківців. 

   На наш захід прийшла заступник головного лікаря стоматологічної клініки - студії "  Аполонія " Наталя Сініцина, яка подарувала учням школи фотоапарат, щоб ми могли залишати для пам'яті фотографії цікавих подій нашого життя.

   Захід почався з Гімну УТОГ.

   З цікавістю учні переглянули фільм " Історія УТОГ ". Потім наші маленькі другокласники Лук'янов Девід та Причина Інеса виконали пісню ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: scool | Дата: 05 Грудня 2013

   Профілактика правопорушень – один з головних напрямів виховної роботи нашої школи. 29-го листопада до школи завітав представник Полтавського райвідділу міліції. Він провів бесіду з учнями старших класів.

   Преставник кримінальної міліції в справах неповнолітніх Шарай Артем Борисович охарактеризував стан злочинності у Полтавській області. Розбійні напади, крадіжки, вживання та збут наркотичних засобів – такі правопорушення найчастіше здійснюються у Полтавській області серед неповнолітніх. Останнім часом з’явився новий вид злочинності – шахрайство через соціальні мережі в Інтернеті.

   Артем Борисович наголосив, що учні повинні знати, що порушення закону тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність. 

Переглядів: 599 | Додав: scool | Дата: 30 Листопада 2013

«Повір у себе» – під таким девізом пройшов у Полтаві гала-концерт переможців обласного фестивалю дитячої творчості серед дітей з особливими потребами. 20 листопада 2013 року на сцені Полтавського ОЦЕВУМу 40 перможців фестивалю, який проходив навесні цього року, демонстрували свої таланти. Вокальні сольні виступи чергувалися з танцями та декламаторським мистецтвом.

   Учні нашої школи також виступили на гала концерті, з клоунадою " Кохання ", від якої зал був в захваті

Та індійські танці

Також в у рамках гала-концерту відбулося нагородження переможців обласного дитячого конкурсу образотворчого мистецтва серед дітей з особливими потребами, який проводився у жовтні в 3-х номінаціях : «Світ, в якому я живу», «Моя земля – Полтавський край», «Козацька доба – велична сторінка історії Украї ... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: scool | Дата: 24 Листопада 2013

8 листопада 2013 року вчитель молодших класів Шишковська Ірина Миколаївна провела навчально - виховний захід для учнів молодших класів ( 1 - 4 класи ).

  Молодші школярі відповідали на питання вчителя: Яка осінь? Ознаки осені? Чим богата осінь? та ін.

Словникова робота.

Учні " варили " борщ.

Чистили овочі.

Учнівські роботи.

< ... Читати далі »
Переглядів: 618 | Додав: scool | Дата: 18 Листопада 2013

В четвер 7 листопада 2013 року за вікном з самого ранку торохтів дощ, небо було затягнуто хмарами навіваючи сум та тугу, здавалось, що цілий день буде похмурим, але після уроків піднявшись в актовий зал учні з захватом почали дивитись концертну програму театру " Райдуга ", актори якого завітали до нас з Києва. Та сірий день заграв різними кольорами ВЕСЕЛКИ.

Почалася концертна програма з виступу В. Науменка з піснею " Город детства ", ніжна та задушевна пісня про дитинство запала в душі глядачів.

Потім виступив жонглер ( О. Бракін ), який з першого погляду полонив зал, скільки позитивних емоцій отримали школярі під час виступу, словами не передати.

Сценка " В ресторані " ( В. Коваль, О. Бракін )

... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: scool | Дата: 07 Листопада 2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 40 41 42 43 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту