Четвер, 16 Травня 2024, 00:03Вітаю Вас Гість | RSS
Полтавська спеціальна загальноосвітня школа
Меню сайту
Категорії розділу
Фінансова звітність школи [0]
finans
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

   " Разом  ми - сила " - під таким девізом з 24 листопада по 2 грудня пройшов Тиждень України в Полтавській спеціальній загальноосвітній школі - інтернат I - III ступенів.

    Творча група вчителів і вихователів школи спільно з учнівським самоврядуванням розробили план заходів.

   До річниці Євромайдану провели урок - реквієм " Євромайдан - революція гідності ". Учні 12 класу разом з вихователем Воронянською Л. В. оформили тематичну газету " Слава Україні - Героям Слава! ". У кожному класі учні разом із вчителями оформили тематичні куточки - всі різні, але ідея всіх одна: " Україна - єдина країна ".

   Протягом тижня учні стали учасниками цікавих вікторин, конкурсів, пізнавальних ігор, підготували матеріали про видатних людей, які боролися за незалежність України. Велику різнопланову виставку творчих робіт підготували гуртківці. Вихованці інтернату написали ли ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: scool | Дата: 10 Грудня 2014 | Коментарі (0)

   23 жовтня учні Полтавської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату вирушили до Львова. Попереду нас чекала далека дорога, адже відстань між Полтавою - Львовом - 879 км.

   День перший. 24 жовтня ми прибули до Львова. Пообідавши, відразу пішли на екскурсію по місту. Розпочалася наша екскурсія із Львівської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату Марії Покрови для глухих дітей. Гід Наталія розповіла нам цікаву історію школи.

   Львів - це місто з багатовіковою історією, місто, в якому переплелися культури різних народів.

   Відвідали ми Університет " Львівська політехніка ", найстаріший вищий технічний навчальний заклад України та Східної Європи.

   Наступна зупинка - греко - католицький архикатедральний собор Святог ... Читати далі »

Переглядів: 848 | Додав: scool | Дата: 02 Листопада 2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 491 | Додав: scool | Дата: 02 Листопада 2014 | Коментарі (0)

   В Полтавській спецшколі інтернат з 18 про 23 вересня були проведені заходи на відзначення 71 річниці визволення Полтави від фашистських загарбників, Дня міста та Дня партизанського руху в Україні.

   18 вересня учні школи відвідали виставку нагород, присвячену 100 - річчю початку світової війни. На виставці ми бачили колекцію нагород вчителя історії нашої школи Мазура Віталія Івановича.

   З 17 по 23 вересня учні разом з класними керівниками та вихователями відвідали визначні місця Полтави: пам'ятник генералу О. Зигіну, Пам'ятник Содатської Слави, Алею Героїв.

   22 вересня під керівництвом вчителя фізкультури Чопівського О. В. були проведені легкоатлетичні змаання для учнів 7 - 8 класів. 

   Цікаво пройшов конкурс малюнків на асфальті " Діти малюють мир " серед учнів 1 - 6 класів.   23 вересня у школі відбулася урочиста лінійка, в в приміщені була організо ... Читати далі »

Переглядів: 584 | Додав: scool | Дата: 02 Листопада 2014 | Коментарі (0)

   30 травня в Полтавській спеціальній загальноосвітній школі - інтернаті відбулося свято Останнього дзвінка.

  Ведучими урочистої лінійки були Микуця Валера та Хиль Таня.

   Право завести на лінійку випусників було надано класному керівникові Гвоздик Т. Б., вихователям Пустяк Н.О. та Бутко Л. І.

   Звучить Гімн України - свято оголошено відкритим. Директор Бавикіна О. І. привітала всіх із закінченням навчального року, звернулася з найкращими побажаннями до випускників та вручила грамоти кращим учням школи.

... Читати далі »

Переглядів: 752 | Додав: scool | Дата: 05 Червня 2014 | Коментарі (1)

   Напередодні літніх канікул в Полтавській спеціальній загальноосвітній школі - інтернаті був проведений навчально - виховний захід для учнів молодших класів, метою якого було закріплення знань учнів з правил дорожнього руху, вміння читати знаки, розвиток уваги, спостережливості, уміння орієнтуватися на вулицях міста за допомогою дорожніх знаків, використовувати в житті набуті навики та знання.

  На початку заходу вихователі Кучерявенко І. М. та Сорока В. М. нагадали учням про що попереджують дорожні знаки, світлофор, учні відгадували загадки.

   Потім були різноманітні ігри на розвиток спостережливості, уваги, кмітливості, швидкості, знання правил дорожнього руху.& ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: scool | Дата: 05 Червня 2014 | Коментарі (0)

  15 травня в Полтавській спецшколі інтернаті відбулося спортивне свято, яке було приурочене до Міжнародного дня сім'ї. Сім'я - це основна ланка суспільства, те найважливіше, з чого починається наше життя, тому на наше свято були запрошені батьки учнів. Через різні турботи не всі батьки змогли прийти, і їх замінили учні старших класів, які із задоволенням взяли участь у спортивному святі.

 Батьки та учні змагалися у силі, спритності, винахідливості та просто відпочивали, спількуючись між собою.

   Оскільки бажаючих взяти участь було багато, то було прийнято рішення розділитися на 2 команди. Перша команда назвала себе " Супермен ", друга " Халк ".   Конкурсні естафети були різноманітні, батьки та учні завзято змагалися майже на рівні.

... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: scool | Дата: 16 Травня 2014

   Багато цікавих заходів на відзначення 200 - річчя Т. Г. Шевченка відбулося протягом року у Полтавській спеціальній загальноосвітній школі - інтернаті I - III ступенів: екскурсія до міста Канева, відвідання музея Т. Г. Шевченка, сіл Моринці та Кирилівка, шкільні вікторини та конкурс віршів Великого Кобзаря, виставка дитячих малюнків до творів Т. Г. Шевченка, літературно - музичне свято " Іду з дитинства до Тараса ".

   Підсумовуючи роботу, 22 травня на території школи посадили молодий дуб і закопали капсулу з посланням до майбутніх поколінь.

   На урочисту лінійку вишикувалися учні школи, багато учнів одягли вишиванки. На шкільне свято запросили ветерана УТОГ, випусника Полтавської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату для глухих дітей 1954 року випуску Верещаку Юрія Антоновича.

 

   Гімн України у жестово ... Читати далі »

Переглядів: 954 | Додав: scool | Дата: 16 Травня 2014 | Коментарі (0)

   До Всесвітнього дня авіації та космонавтики учні нашої школи відвідали Військово - історічний музей 13 - ї гвардійської Дніпропетровсько - Будапештської ордена Суворова II ступеня важкої бомбардувальної авіаційної дивізії. Екскурсію при військовій частині А2673 провів командир військової частини, полковник Дейнека Віктор Григорович.

 Екскурсія почалася з огляду Алеї Героїв Радянського Союзу 13-ї гвардійської дивізії та майданчика зенітно-артилерійського озброєння. А далі було знайомство з експозиціями музею.

Дітям був цікавий той факт, що в нашому обласному центрі майже шістдесят років базувалася легендарна 13-та гвардійська Дніпропетровсько-Будапештська ордена Суворова ІІ ступеня важка бомбардувальна авіаційна дивізія. До її складу входили три полки, два з яких дислокувалися в Полтаві, ще один – у Прилуках. За роки Великої Вітчиз ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Stefania0891 | Дата: 12 Травня 2014 | Коментарі (0)

  З 24 лютого по 2 березня в Полтавській спеціальній загальноосвітній школі інтернат проходив тиждень присвячений 200 річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, поета, художника, громадянина. 

   Протягом тижня в школі тривала виставка художніх робіт учнів, присвячена життю і творчості Т. Г. Шевченка.

   4 березня у школі відбулося літернатурно - музичне свято " Тарасові шляхи ", яке підготували члени методичного об'єднання вчителів української мови та літератури.

   Виставу про життя вели ... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: scool | Дата: 08 Березня 2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту